Referenties Linda

Linda heb ik leren kennen als een zeer rustige, aangename en empathische vrouw.

Zij gaf me de kans om tijdens een familie-opstelling tot andere inzichten te komen omtrent mijn familie zonder mezelf hierin te verliezen.

Linda beschikt over de nodige kennis om samen op weg te gaan en te steunen waar nodig.

Ik ben gelukkig en vooral dankbaar omdat ik besef dat ik dankzij Linda en deze familie-opstelling een mooi geschenk heb ontvangen.

Het was een unieke en ingrijpende ervaring waarbij ik mezelf en anderen beter heb leren inschatten.

Alexandra

 

Tijdens mijn cursussen psych K en the Love Method hoorde ik al eens vertellen over familieopstellingen en het belang hiervan. Tot dan toe was dat voor mij onbekend terrein. Onlangs kreeg ik voor de eerste keer de kans om als representant mee te werken  aan een familieopstelling voor een vriendin. Voor mij een intense, overweldigende, emotionele ervaring. Linda leidde deze opstelling met veel respect voor de deelnemers. Ze was ook heel attent en begaan bij de emoties die de opstelling teweeg bracht. Een nieuwe wereld ging voor me open. Mijn vriendin voor wie de opstelling plaats vond, kreeg echt inzicht in haar familie. Zo kon ze hiermee verder aan de slag om bepaalde trauma’s , patronen, obstakels… aan te pakken en te resetten.

Rit